Coronabeleid

Coronabeleid Groepsaccomodatie De Schaopedobbe

Wij werken volgens de overheidsmaatregelen, de richtlijnen van het RIVM en de regels van de lokale overheid.

Wij hebben een groepsaccommodatie met hotelfunctie. Onze (hotel)kamers beschikken allen over eigen sanitair. De groepsruimte biedt voldoende mogelijkheden om te voldoen aan de afstand van 1,5 meter afstand per persoon. Voor het gebruik van de wellness faciliteiten gelden speciale voorschriften.

Wij overwegen een boeking, maar stel wij willen onze boeking in verband Corona annuleren of verplaatsen. Hoe gaat de Schaopedobbe hier mee om?

De reden van annulering of verplaatsen zal waarschijnlijk afhankelijk zijn van één van de volgende situaties:

  1. Wanneer vanuit overheidsregels, RIVM-voorschriften en/of lokale regels het niet is toegestaan te accommoderen dan kan de boeking kosteloos verplaatst worden. Het betreft dan een omboeking. Wil je annuleren dan gelden de annuleringsvoorwaarden van Stichting groepsaccommodatie-nederland. (www.groepsaccommodaties-nederland.nl)
  2. Een of meerdere groepsleden wil niet komen uit angst voor Corona en de groep wil om die reden omboeken. Dit is mogelijk waarbij de volgende regels gelden:
    1. Omboeking kan plaats vinden naar een andere periode binnen 12 maanden
    2. De kosten die wij in rekening brengen voor het omboeken zijn 10% van de kale huursom.
    3. Wanneer je een goedkopere verblijfsperiode boekt, wordt het verschil niet geretourneerd en een eventueel duurdere periode wordt in rekening gebracht.
  3. Eén van de groepsleden heeft Corona en jullie willen annuleren. Hiervoor kun je je verzekeren bij reisverzekering-direct.nl of je kunt informeren bij je eigen reisverzekering. Per verzekering kan er verschil zijn over het Corona beleid, niet elke groepsverzekering dekt waarschijnlijk een Corona-geval. Indien je niet (goed) verzekerd bent gelden de annuleringsvoorwaarden van Stichting Groepsaccommodatie Nederland. (www.groepsaccommodaties-nederland.nl)