Reviews

Reviews over Groepsaccommodatie
De Schaopedobbe

De Schaopedobbe
4.8
Gebaseerd op 29 recensies
powered by Google
Koert
Koert
19:34 10 May 21
Erg mooi weekend gehad. Veel ruimte om te genieten binnen en buiten en een ruime keuken waar alles aanwezig is. Zeer aan te raden.
Meredith Lakhichand
Meredith Lakhichand
13:08 02 May 21
Unieke ervaringWe kijken terug op een geweldige week in de Schaepedobe (Friese Hoogte). Hoe bijzonder is het dat je als gezin alleen in deze gigantische, mooi en luxe accommodatie mag verblijven.We zijn zeer warm ontvangen door Karin en kregen meer dan van tevoren verwacht. Ze is er echt op gericht om het je geheel naar je zin te maken en heeft daarbij oog voor detail (bijvoorbeeld heerlijk geurende olie voor in de sauna).Ook de rest van de week was geen vraag teveel. Als er iets nodig was, werd het direct geregeld, wat een service.De accommodatie is alles wat je kunt wensen en meer. We waren gezegend met 6 dagen prachtig weer maar zelfs de laatste regenachtige dag was het goed vertoeven met de vele faciliteiten, spelletjes en boekjes die beschikbaar zijn. En sowieso was dit de gelegenheid bij uitstek om verstoppertje te spelen-:)Voor de eigenaren hoop ik dat ze weer snel de... accommodatie mogen gebruiken zoals bedoelt. Maar mocht er weer er een gelegenheid zijn, komen wij zeer graag weer terug.Ook echt aan te raden voor teambuildingactiveiten, heidagen, familieweekenden.Bedankt Karin & Sieto, Aafke & Paul. Heel veel zegen met jullie onderneming!lees meer
VSD Isolatie
VSD Isolatie
10:45 07 Apr 21
Wat een prachtige locatie. Wij hebben enorm genoten met een aantal collega's en komen hier zeker nog terug. Bedankt Karin voor de goede service!
Lonneke Schipper-Meijer
Lonneke Schipper-Meijer
15:34 26 Feb 21
We hebben genoten met ons gezin van de hottub, de jacuzzi, de sauna. Heerlijke welness. Ook lekker gespeeld met tafelvoetbal, pooltafel, tafeltennis en darts.Kids gesprongen op de trampoline.Prima geslapen. Lekkere douche.Fijne keuken met oven.Leuk scherm om een film te kijken.Lekker gelezen met boeken en tijdschriften uit de kast!Boodschappen gedaan bij Lidl Oosterwolde.De kale duinen , Aekingerzand is schitterend om te wandelen.Wij hadden mazzel met het weer en wilden nog niet naar huis!
Jolanda
Jolanda
20:13 22 Feb 21
Heerlijke accommodatie. Heel ruim, maar toch ook knus. Veel verschillende mogelijkheden, zowel bij de accommodatie, als ook in de omgeving. In de omgeving E-Chopperz gehuurd, mooie wandelingen gemaakt.Prima slaapkamers, allen met eigen sanitair.De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk: zelfs nog een rondleiding op hun mooie melkvee-boerderij. Absoluut een aanrader!
Hilde Steensma
Hilde Steensma
13:27 06 Oct 19
de herfstkleuren komen er aan
WYS is WYG
WYS is WYG
13:25 03 Oct 19
Geweldige locatie, helemaal af
Bertie Wijntjes
Bertie Wijntjes
08:31 16 Jul 19
Super loactie van alle gemakken voorzien. Wij hebben genoten.En komen zeker terug
Ralf de Jong
Ralf de Jong
16:45 25 Jun 19
Wat een prachtig huis met een zo mogelijk nog mooiere tuin! Wij hebben hier met 22 personen overnacht (van 5 tot 68 jaar en alles er tussenin) en voor elk is er wat wils: grasvelden om op de voetballen, badmintonnen of bijvoorbeeld volleyballen. Verschillende baden zoals een jacuzzi. Een vuurplaats. Schommels. Zelfs een trampoline. Elke slaapkamer heeft z'n eigen badkamer en wc. Binnen zijn er meerdere zithoeken, een speelkamer en een pooltafel en een enorme beamer-tv. En er is zelfs een bar met tap. Wat wil je nog meer? Wij komen zeker terug.En dat hebben we ook gedaan. Nu met 23 personen. Als het kon, gaf ik 6 sterren.
Aale Van Der Heide
Aale Van Der Heide
21:37 20 Dec 18
Mooie accommodatie in een afwisselendnatuurgebied.?
Martijn van der Salm
Martijn van der Salm
14:27 10 Oct 17
Fantastisch groeps accommodatie. Met nette slaapkamers met douche en toilet.Grote keuken, eetzaal en lounge hoek. Eggen aanrader is de jacuzzi, sauna en hottub.Het grootse voordeel is dat er geen tot weinig mobiel signaal is, wel prima wifi. Heerlijk rustig.
Volgende beoordelingen