Reviews

Reviews over Groepsaccommodatie
De Schaopedobbe

De Schaopedobbe
4.7
Gebaseerd op 25 recensies
powered by Google
Jolanda
Jolanda
20:13 22 Feb 21
Heerlijke accommodatie. Heel ruim, maar toch ook knus. Veel verschillende mogelijkheden, zowel bij de accommodatie, als ook in de omgeving. In de omgeving E-Chopperz gehuurd, mooie wandelingen gemaakt.Prima slaapkamers, allen met eigen sanitair.De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk: zelfs nog een rondleiding op hun mooie melkvee-boerderij. Absoluut een aanrader!
Hilde Steensma
Hilde Steensma
13:27 06 Oct 19
de herfstkleuren komen er aan
WYS is WYG
WYS is WYG
13:25 03 Oct 19
Geweldige locatie, helemaal af
Bertie Wijntjes
Bertie Wijntjes
08:31 16 Jul 19
Super loactie van alle gemakken voorzien. Wij hebben genoten.En komen zeker terug
Ralf de Jong
Ralf de Jong
16:45 25 Jun 19
Wat een prachtig huis met een zo mogelijk nog mooiere tuin! Wij hebben hier met 22 personen overnacht (van 5 tot 68 jaar en alles er tussenin) en voor elk is er wat wils: grasvelden om op de voetballen, badmintonnen of bijvoorbeeld volleyballen. Verschillende baden zoals een jacuzzi. Een vuurplaats. Schommels. Zelfs een trampoline. Elke slaapkamer heeft z'n eigen badkamer en wc. Binnen zijn er meerdere zithoeken, een speelkamer en een pooltafel en een enorme beamer-tv. En er is zelfs een bar met tap. Wat wil je nog meer? Wij komen zeker terug.En dat hebben we ook gedaan. Nu met 23 personen. Als het kon, gaf ik 6 sterren.
Aale Van Der Heide
Aale Van Der Heide
21:37 20 Dec 18
Mooie accommodatie in een afwisselendnatuurgebied.😊
Martijn van der Salm
Martijn van der Salm
14:27 10 Oct 17
Fantastisch groeps accommodatie. Met nette slaapkamers met douche en toilet.Grote keuken, eetzaal en lounge hoek. Eggen aanrader is de jacuzzi, sauna en hottub.Het grootse voordeel is dat er geen tot weinig mobiel signaal is, wel prima wifi. Heerlijk rustig.
Volgende beoordelingen