Sfeervolle
vergaderlocatie

Vergaderlocatie
De Schaopedobbe

Aan de rand van Nationaal Park het Drents-Friese Wold, vind je de sfeervolle vergaderlocatie de Schaopedobbe, vernoemd naar het nabij liggende natuurgebied.

De Schaopedobbe is goed te bereiken en ligt centraal in Noord Nederland. De accommodatie beschikt over vele faciliteiten en is geschikt voor vergaderingen, trainingen en bedrijfsuitjes. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Accommodatie

De vergaderruimte is ingedeeld met vergadertafels en stoelen voor 30 personen. De grote groepsruimte is geschikt voor 70 personen. Diverse vergaderopstellingen zijn mogelijk.

Een scherm van 4m x 2m inclusief dolby surround is aanwezig voor presentaties, waar je je eigen laptop op aan kunt sluiten.

Er is een uitstekend WIFI netwerk door middel van glasvezelnetwerk.

Er zijn 10 slaapkamers (elke kamer heeft minimaal 2 eenpersoons boxspring bedden) welke beschikken over eigen modern sanitair. De meeste slaapkamers hebben een dakkapel die prachtig uitzicht biedt over het omliggende natuurgebied.

Overige faciliteiten

  • lounge gedeelte met bankjes en fauteuils
  • knusse bar met muziekinstallatie
  • entertainment gedeelte met pooltafel, voetbaltafel en leesmateriaal
  • ruimte met televisie, tafeltennis en vele spellen
  • professionele keuken
  • aan beide zijden van de accommodatie bevind zich een ruim terras, waarvan 1 geheel overdekt is en voorzien van mooie picknickbanken.

Ontspannen

De knusse bar biedt de mogelijkheid om elkaar informeel te spreken.’s Avonds kan er nog worden nagenoten met een goed gesprek buiten bij de vuurplaats.

Ontspannen na de meeting? De Schaopedobbe beschikt over een binnensauna en buiten zowel een 5-persoons jacuzzi als hottub. Wanneer er een meerdaagse bijeenkomst plaats vindt kan er tegen betaling gebruik worden gemaakt van deze faciliteiten.

Teambuilding of activiteit? De locatie leent zich daarvoor uitstekend! Denk hierbij aan onder andere het klimbos, dropping, vlot bouwen, abseilen, archery tag, suppen, kanoën en GPS tochten. Informeer naar de mogelijkheden.

Omgeving

Het nabij gelegen natuurgebied Nationaal Park het Drents-Friese Wold kenmerkt zicht door stuivend zand, glooiende duinen, prachtige heide en schitterende bossen, maar ook zompig moeras en stille vennen. Het is het één na grootste bos- en heidegebied van Nederland en doet de bewoonde wereld ver weg lijken.

Op ruim 1 kilometer afstand bevind zich het canadameer, geschikt voor een verkoelende duik. Loop je wat verder door het gebied dan kom je bij de schitterende kale duinen. Ga je de andere kant op dan loop je naar het gebied De Schaopedobbe, een bijzonder heidegebied van 91 hectare groot met vennen, zandverstuiving en groepjes bomen. De omgeving is uitermate geschikt voor wandel- en fietstochten.

Vraag een offerte aan

Mail naar: info@schaopedobbe.nl

Bel naar: 06-27455260

Of vul onderstaand contactformulier in: